معرفی کتابهای عمومی, نقد و معرفی کتاب

معرفی کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

معرفی کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

خرید کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

کتاب تکه هایی از یک کل منسجم را پونه مقیمی نوشته و نشر بینش نو آن را منتشر کرده است. این کتاب تا امروز بارها و بارها تجدید چاپ شده و هواداران زیادی دارد. احتمالاً تکه‌هایی از این کتاب را به صورت بریده‌های جذاب در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی دیده‌اید. این کتاب می‌تواند یک راهنمای خودیاری خود برای پیدا کردن تکه‌هایی از خودمان باشد و به ما کمک کند خودمان را آن طور که لازم است، بشناسیم. همان‌طور که می‌دانید خودشناسی مسیری طولانی، سخت و پر از پیچ و خم است. به همین دلیل بد نیست که این مسیر را با همراهی افرادی طی کنیم که می‌توانند نقش یک راهنمای خوب را ایفا کنند. پونه مقیمی به عنوان یک روانشناس با تجربه نویسنده این کتاب و راهنمای ما در مسیر شناخت دقیق خودمان است.

اگر دوست دارید بدانید که چطور می‌توانید تکه‌هایتان را پیدا کنید، این مطلب را تا انتها بخوانید. بعد از آن احتمالاً خرید کتاب تکه هایی از یک کل منسجم برایتان یک موضوع ضروری خواهد شد.

جزئیاتی درباره کتاب تکه‌هایی از یک کل منسجم

نویسنده کتاب برای اینکه ذهن خواننده را برای شروع مسیر خودشناسی و خودیاری آماده کند، قبل از همه به تعریف زندگی و مفهوم آن و واقعیت‌های همراه با آن پرداخته است. وقتی نویسنده درباره چگونگی اتفاقاتی که در طول زندگی برای هر کسی رخ می‌دهد، حرف می‌زند، سوالات زیادی در ذهن خواننده شکل می‌گیرد. سوالاتی که قرار است در هر فصل کتاب به آنها پاسخ داده شود. پس از آن پونه مقیمی تلاش می‌کند تا به تدریج و آرام آرام خواننده را با واقعیت‌های زندگی، تجربه‌های دردآور و آسیب زا روبه‌رو کند. در قسمتی از کتاب می‌خوانیم:

«در تمام زندگی‌ها جاهای خالی بزرگی وجود دارد که دیگر قرار نیست پر شوند یا می‌توانیم مدام چشم بدوزیم و حسرت بخوریم، یا سوگواری کنیم و با این درد کنار بیاییم.»

موضوع مهم دیگری که پونه مقیمی در کتابش به آن پرداخته، فصل «ما و رابطه‌ها» است. این فصل را می‌توان یکی از جذابترین فصل‌های کتاب تکه هایی از یک کل منسجم دانست. به این دلیل که افراد زیادی امروز درگیر این موضوع هستند و تلاش دارند به هر شکلی که شده، مشکلات و درگیری‌های خود را حل و فصل کنند. نویسنده در این فصل مسائلی که اغلب آدمها در رابطه‌هایشان با آن مواجه می‌شوند را با نگاهی دقیق‌تر بررسی می‌کند. او پیش از هر چیز به ما توصیه می‌کند که برای دوست داشتن دیگران از دوست داشتن خودمان شروع کنیم. چرا دوست داشتن خودمان قدم اول برای شروع تغییراتی مهم‌تر و بزرگتر است. در قسمتی از این فصل می‌خوانیم:

«به خود اعتماد کنیم و بدانیم که داشتن رابطه‌ای خوب با دنیای درونیمان، رابطه‌ای که به دور از سرزن و تهدید باشد، برای ادامه مسیر زندگی و روابطی که خواهیم داشت به ما کمک می‌کند.»

چرا تکه هایی از یک کل منسجم را پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب تکه‌هایی از یک کل منسجم تا امروز به چاپ‌های بالا رسیده و خیلی‌ها به ارزش و اهمیت این کتاب پی برده‌اند. با این همه به دلیل وجود کتابهای فراوان در حوزه خودیاری، گاهی وقت‌ها انتخاب کتاب برای خوانندگان دشوار می‌شود. یکی از دلایل اهمیت این کتاب زبان ساده و صمیمانه‌ای است که نویسنده به کار برده است. احتمالاً شما در سایر کتابهای خودیاری با زبانی سخت و گاهی تخصصی روبه‌رو می‌شود که فهم نکات مهم و مسائل مختلف را برایتان سخت می‌کند. بسیاری از این مسائل با وجود اینکه مرتبط با مسائل روزمره ما هستند؛ اما به زبانی دشوار بیان می‌شوند. پونه مقیمی با زبان صمیمانه خود خواننده را به تغییر و پذیرش خودشناسی دعوت می‌کند. او جوری از دغدغه‌ها و مشکلات و مسائل مختلف صحبت می‌کند که گویی این موضوعات برای همه ما اتفاق می‌افتد؛ چه خودش به عنوان یک روانشناس و چه ما به عنوان خواننده کتاب.

از سوی دیگر پونه مقیمی در تمام فصل‌های کتاب تکه هایی از یک کل منسجم از موضوعاتی صحبت کرده که تقریباً همه آنها بدون استثنا موضوع و مشکل و دغدغه هر کدام از ماست. بیان این موضوعات در فصلهای مختلف کتاب از طرفی یک تلنگر به همه ماست تا به یاد بیاوریم که باید این مسائل را حل و فصل کنیم. از سوی دیگر توجه به این مسائل ما را به فکر وامی‌دارد و انگیزه ما را برای تغییر و خودشناسی قوی‌تر می‌کند.

اگر تا به امروز برای خودیاری و کمک به خودتان برای پشت سر گذاشتن مسائل و درگیریهای درونیتان اقدامی انجام نداده‌اید، بهتر است با کتاب تکه‌هایی از یک کل منسجم قدم در راه این مسیر بگذارید.

تمرین با تکه‌هایی از یک کل منسجم

پونه مقیمی در این کتاب علاوه بر شرح دقیق مفاهیم و مسائل درونی و روانی افراد تمرین‌هایی را نیز در آن گنجانده است. او تلاش دارد تا به هر شیوه‌ای که امکان‌پذیر است، خواننده را به تغییر وادارد. تمرین‌های عملی کتاب در واقع کاربرد همان مفاهیمی است که در کتاب شرح داده شده‌اند. به این ترتیب شما می‌توانید در کنار خواندن این مسائل و شرح و تفسیر آنها از نگاه یک روانشناس، به انجام تمرین‌هایی بپردازید که راه تغییر را برایتان ساده‌تر می‌کنند. این تمرین‌ها در عین کاربردی بودن، کاملاً انجام شدنی هستند. به این معنا که انجام دادن هر کدام نیازمند شرایط پیچیده‌ای نیست و هر خواننده‌ای می‌تواند همراه با مطالعه کتاب، تمرین‌ها را هم انجام بدهد.

به عنوان مثال پونه مقیمی در بخش‌هایی از کتاب به خواننده پیشنهاد می‌کند «تمرین کنیم سکوت کنیم» و یا «تمرین کنیم خلوت داشته باشیم نه اینکه فرار کنیم». در این تمرین‌ها نویسنده به ما می‌گوید چرا و چطور باید در کنار فهم این موضوعات آنها را به زندگی شخصی خود و یا رابطه‌هایمان وارد کنیم. انجام چنین تمرینهایی به تدریج تغییراتی در سبک زندگی و واکنشها و رفتارهای ما ایجاد می‌کند. شاید در نگاه اول برایتان تصنعی باشد؛ اما با تکرار این تمرین‌ها و رسیدن به هدفی که هر کدام از آنها دنبال می‌کنند، می‌توانید درگیری و مشکلتان را پشت سر بگذارید و به آدمی تبدیل شوید که همیشه آرزو داشتید که باشید. آدمی که درگیریهای درونی ندارد، خودش را سرزنش نمی‌کند و می‌تواند درد و رنج خودش را بپذیرد و پشت سر بگذارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *